OCD-podden

OCD-Lerum Teamet

June 16, 2020

OM OSS

OCD-PODDEN är en produktion av den regionala vuxenpsykiatriska mottagningen OCD-tvångssyndrom vid Södra Älvsborgs sjukhus.

Södra Älvsborgs sjukhus är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Sjukhuset har en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och flera utbildningsvårdavdelningar. https://sas.vgregion.se/

 

Vi som jobbar på OCD mottagning-Lerum är:

JCM_Liten.jpg

Johannes Cannán-Magnusson

Vårdenhetschef

Ansvarig och producent för Podden, inbiten poddare. Legitimerad Sjuksköterska/spec. distriktssköterska samt legitimerad KBT Psykoterapeut. Arbetar 50/50 chef och behandlare.

Annika_Liten.jpg

Annika Prytz

Vårdadministrativ sekreterare

Vår poddare/spindel/koordinator i nätet på mottagningen. Informationsansvarig utåt för den regionala OCD-mottagningen Lerum. Annika ansvarar också för våra informations insamlings projekt. Hon är också en aktiv person i mottagningens utveckling. 

Isac_Blixt.jpg

Isac Blixt

Psykolog

Vi är glada att Isac har nu blivit en del av vårt team. Poddare och ansvarig i vår utveckling på mottagningen, Isac har utvecklat FOG tillsammans med Johannes. 

Lisbet_Liten.jpg

Lisbet Åkesson

Psykolog

Behandlare/poddare samt ansvarig för kompentensutveckling samt kontakter utåt till vårdgrannar.  Enormt driven och en viktig kunskapsbas utifrån en egen gedigen kompetens.

Eva_Liten.jpg

Eva Ernstson

Psykolog

Behandlare/poddare samt ansvarig för insamlande av forskningsinformation till mottagningen. Eva har stort fokus på att vidare utveckla mottagningen.

David_Liten.jpg

David Lopes

Psykolog

Behandlare/poddare samt ansvarig för IT-utveckling för Stöd och Behandling på OCD-Lerum. En driven person som hela tiden vill förbättra i vårt sätt att arbeta utåt.

Katarina_Liten.jpg

Katarina Evervall

Psykiatrisjuksköterska, Steg 1 KBT terapeut

Behandlare/poddare samt ansvarig för genetikforsknings samarbetet med KI-Stockholm. Väldigt driven inom behandling med Hoarding.

Suzanne_Liten.jpg

Suzanne Guregård

Överläkare, psykiatriker

Nu mer i som rollen som konsult till OCD-mottagningen.

 

Nadia.png

Nadia Lundmark

Psykologassistent

Nadia som gjorde sin psykologkandidat placering hos oss har nu blivit en del av teamet som psykologassistent. 

 

 

 

 

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App